Questions & Answers

Constant unlock

+1 vote
I have installed the EVO ALL (with the T harness) on both, my 2008 G37S Coupe and my 2015 Q40.  Both have the same intermittent issue.  For example, today on my G37S I unlocked my trunk (by pressing the entry button on the trunk) while the car was running after a remote start and all my door unlocked.  This was followed by endless unlocking signal sent to my doors which could only be stopped when I hit the unlock button on my key fob twice.  I have had this happen on my Q40 as well.  Both EVO ALL modules are programmed identically so I am guessing there is something wrong with one of mys settings.  Also, both have been updated to the latest firmware.  Thanks in advace for your help.
closed with the note: wiring/options issue
asked 2 weeks ago in Infiniti by Luis Sanchez (140 points)
closed 5 days ago by Derek

1 Answer

0 votes
What is the S/N to the module?

 

Did you connect the purple or purple/white wires from the 20 pin connector of the evo-all?
answered 1 week ago by Derek (186,660 points)
Thanks for the quick response.  The serial number on the EVO-ALL installed in the 2015 Infiniti Q40 is: 001A06 901031.  The serial number on the EVO-ALL installed in the 2008 Infiniti G37 is 001A07 072031.  Neither car has the purple or the purple/white wires connected.  Should I connect them and if so could you tell me what to connect them to?

There are several guides to choose from.  On the Q40 I used Guide #22271.  On the G37 I used Guide #80851.  If these guides are incorrect, could you tell me which the corrct one is.

Thank you in advance for your response.
Turn off option G in both modules.

 

For the guides in question, how did you instal the evo? I.e. with a rs brain or in stand alone?
Thanks for your quick response.  Option G is turned on on both.  I will turn them off and update you.  I installed the EVO stand alone.
On those installs, the output currently connected to your unlock is actually a horn output with option G enabled. It would explain why you are getting this issue. Opening the trunk triggers the evo-alarm and is outputing a pulsed "horn" signal on the green wire.
Thank you so much for the information.  I disabled option G and no longer have the issue.
I wanted to ask you again whether or not I am using the correct guides for my installations.  Thanks

as I previously asked: "For the guides in question, how did you instal the evo? I.e. with a rs brain or in stand alone?"

Both are stand alone installations.
Thank you.
...