Questions & Answers

Not able to use evo-start2 with evo-all

0 votes
i use THAR-MAZ1 with evo-all and evo-start2 on a Mazda CX-3 2018 pts automatic. i'm programmed the antenna , i programmed the evo-all . the 3x lock button start and shutdown the car. But the evo-start2 will blink green when receiving a command from my phone but will flash amber just after without starting the car. I tried to reprogrammed a second time. still no luck. What did i forgot ?
asked Aug 28 in Other by luc ostiguy (910 points)

2 Answers

0 votes
 
Best answer
Please share EVOALL module service number.
answered Aug 28 by Mathieu Bertrand Collin (59,420 points)
selected 3 days ago by luc ostiguy
Sorry for the delay. Here is the unit

SN:001A07 126265

01//2020
0 votes
Make sure yellow wire from antenna is connected to ignition.

 

https://fortin.ca/download/69731/evo-start2-ant-install-guide-69731.pdf Follow the antenna reset procedure on page 17 of this guide.

 

Then re program it to the evo-all and re try it.

 

The amber flash after green means it is not able to communicate with the evo.
answered 2 weeks ago by Derek (186,660 points)
Thank you it worked. Now how can add a user? when i tried to connected it says code already code already used please see owner to generate a new code
To ad a user Click the 3 lines in the top leftcorner> Click garage> Swipe left on the vehicle name> Click edit> Then click authorized users.

This will let you generate a new code for a different phone. Make sure the other user has created there own account with there own email.
thank you
...