Questions & Answers

2014 cadillac ats x3 OEM lock button does not remote start

0 votes
Hi there

I have installed Evo one on my 2014 cadillac ats, I have followed every steps on the instruction, got the key by pass, decrypted it. But the remote start with my OEM key ONLY work when the key job inside the car; Otherwise , it will pop up the message on cluster " Remote key NO detected". I have set up in remote start side of evo for the OEM 3x lock button and the by pass mode as well. Please help me fix it.

here is my Evo no. 002B02258280

Thank you
Service Number : 002B02258280
asked Jun 13 in Cadillac by chanh nguyen (200 points)

1 Answer

+1 vote
 
Best answer
You have messed up the evo-one module pretty good.

Please contact tech support 1-877-336-7797

Mon-Fri 8-6 est.
answered Jun 13 by Derek (117,210 points)
selected Jun 14 by chanh nguyen
Thank you for your replying ,

I tried to call but I think you all were busy, is there anyway you could help me by email? my email is kaiwaii.cn@gmail.com. if you could wire up a short summary step by step how to trouble shoot, it would be so nice.

Thank you
I will send you an email on how to reset, re flash and re program the module.
Thank you so much, Imma let u know how it goes after I recieve your email
For anyone else that might run into this issue, It was a simple connection error on the Key Data wire. He never actually cut the wire as indicated in the installation guide.

Fixed that, programmed module and car now works as intended.
...